Mobiel werken productief, efficient en leuk maken

Steeds meer mensen werken mobiel en dit zal de komende jaren alleen maar verder toenemen. Maar dit gaat niet altijd goed. Denk aan werkbriefjes en de daarmee gepaarde administratieve rompslomp. Aan moeite met plannen waardoor medewerkers te weinig tijd hebben om taken te volbrengen of er juist gaten in hun agenda ontstaan. En denk aan het bijwerken van dossiers, dat je eigenlijk meteen ter plekke wilt doen.

Met Totalmobile bieden wij een tool waarmee mobiel werken productiever, efficiënter en leuker wordt. De tool is ontwikkeld met de gebruiker in ons achterhoofd en is te koppelen aan elk backoffice systeem. Zo kunnen medewerkers die mobiel werken hun taken goed en met plezier volbrengen.

totalmobile werkbriefje digitaal maken bouw gemeente zorg software aenova

Waarom mobiel werken met Totalmobile?

Ook voor jouw sector

Totalmobile is inzetbaar in verschillende sectoren. Wil je weten hoe Totalmobile kan bijdragen binnen jouw sector? Neem dan contact met ons op. 

Aenova - Software & Knowhow

Aenova is een modern en gezellig bedrijf in Delft. Ons motto is “meer waarde uit tijd” en dit streven wij na met onze software en knowhow. Totalmobile is niet het enige product dat wij aanbieden. Onze software ontwikkelaars zijn dagelijks bezig met het finetunen van onze urenregistratie software TimEnterprise. Dat is de objectieve kant van tijd, maar tijd heeft ook een subjectieve kant. Met Werkgeluklab willen wij medewerkers en organisaties op geluk sturen. Tijd is tenslotte je meest kostbare kapitaal.

de wesite van aenova bekijken