Mobiel werken productief, efficient en leuk maken

Steeds meer mensen werken mobiel en dit zal de komende jaren alleen maar verder toenemen. Maar dit gaat niet altijd goed. Denk aan werkbriefjes en de daarmee gepaarde administratieve rompslomp. Aan moeite met plannen waardoor medewerkers te weinig tijd hebben om taken te volbrengen of er juist gaten in hun agenda ontstaan. En denk aan het bijwerken van dossiers, dat je eigenlijk meteen ter plekke wilt doen. Met Totalmobile bieden wij een tool waarmee mobiel werken productiever, efficiënter en leuker wordt. De tool is ontwikkeld met de gebruiker in ons achterhoofd en is te koppelen aan elk backoffice systeem. Zo kunnen medewerkers die mobiel werken hun taken goed en met plezier volbrengen.

Case study: duurzamer werken door digitaliseren

Bij veel gemeenten verlopen processen nog op de klassieke manier: via papieren werkbonnen, tekeningen en urenbriefjes. Tegelijkertijd is de roep om duurzamer te werken urgenter dan ooit. Zo ook op de afdeling Openbaar Gebied in een van de grootste gebieden van Nederland: de gemeenten Ommen en Hardenberg. Daar ging men recent op zoek naar een passende, moderne oplossing. TotalMobile bood het antwoord.

 

ommen hardenberg

‘Wij gebruiken TimEnterprise in combinatie met TotalMobile. Hiermee hebben wij het proces van werkvoorbereiding, planning van medewerkers, werkbonnen, gereedmelding en urenverantwoording volledig geautomatiseerd en gedigitaliseerd in één proces. We besparen veel tijd en geld. En omdat medewerkers minder administratieve lasten hebben, ervaren zij meer plezier in hun werk. Bovendien dragen wij als gemeente ook nog een steentje bij aan het milieu. Geen papieren werkbonnen, urenbriefjes en tekeningen meer betekent jaarlijks 35 minder gekapte bomen!’

Gemeente Ommen-Hardenberg

Waarom mobiel werken met Totalmobile?

KRACHTIGE PLATFORM FUNCTIES

mobiel werken

Veiligheid

Onze klanten vertrouwen ons zeer vertrouwelijke en gevoelige informatie toe. Vitale patiëntgegevens, gegevens van lokale overheden en regelgevingsformulieren zijn slechts enkele voorbeelden van de essentiële gegevens van onze klanten. We nemen deze verantwoordelijkheid uiterst serieus. De volledige 256-bits AES-codering en native-ontwikkeling die optimaal gebruikmaken van de ingebouwde beveiligingsfuncties zorgen voor een optimale beveiliging.

mobiel werken

Mendel / Artificial Intelligence

Hoe kunnen we het plannen zo eenvoudig en efficient mogelijk maken? Dat was het uitgangspunt bij het ontwikkelen van de planningsfunctionaliteit. Het doel was om hiervoor kunstmatige intelligentie (Artificial Intelligence / AI) in te zetten. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van Mendel: de unieke AI planningsassistent van Totalmobile, die helpt bij het optimaal plannen van de juiste mensen en middelen. Je kunt zelf kiezen in welke mate je Mendel wil vragen je bij het plannen te assisteren: volledig automatisch, adviserend of volledig zelf plannen.

mobiel werken

Sense / Internet of Things

Niet alleen mensen zijn online, ook dingen. Denk aan machines, auto’s, horloges, de thermostaat en de koelkast. Alles is met elkaar verbonden en met het internet, Dat maakt het mogelijk om allerlei data te verzamelen, analyseren en delen.

Sense van Totalmobile monitort met internet verbonden apparaten en sensoren en geeft onmiddellijk aan of iets afwijkend is. In tegenstelling tot veel systemen die alleen maar signaleren, kan Totalmobile ook direct taken opstarten en eventueel mensen automatisch inplannen om de situatie op te lossen. 

mobiel werken

Data Warehouse

Totalmobile beschikt over een kant-en-klare centrale database die snel en eenvoudig toegang geeft tot vastgelegde gegevens. Zo kun je snel en eenvoudig inzicht krijgen in resultaten en KPI’s en kun je waar nodig bijsturen.

mobiel werken

Integratie

Totalmobile heeft API’s die het voor klanten gemakkelijk maken om Totalmobile te integreren met andere applicaties. Totalmobile ondersteunt alle gangbare standaarden in de markt.

Ook voor jouw sector