De functies van TotalMobile

Met Totalmobile hebben je mobiele werkers altijd en overal direct toegang tot de juiste informatie. Je kunt elk bedrijfsproces digitaliseren in een handomdraai, ongeacht platform of apparaat. De medewerker vult digitale formulieren direct in, verkrijgt actuele achtergrondinformatie en legt zelf nieuwe informatie vast, zowel on- als offline. Natuurlijk kunnen foto’s, handtekening en GPS locatie worden toegevoegd. Centraal monitor je de voortgang en je hebt meteen inzicht in alle geleverde werkzaamheden. Welke specifieke functies voor jou geschikt zijn hangt helemaal af van jouw organisatie. Ontdek welke functies bij jouw organisatie aansluiten.

Gesprek plannen

Welke specifieke functies voor jou geschikt zijn hangt helemaal af van jouw organisatie. Daarbij kunnen wij onze standaardsoftware ook afstemmen op en inrichten voor de specifieke situatie van jouw organisatie. Wil jij ontdekken wat TotalMobile voor jou kan betekenen? Wij plannen graag een afspraak met je om een demo te geven.

Demo aanvragen

Veelgestelde vragen

Hoe integreert TotalMobile met backoffice systemen?

TotalMobile wordt standaard geleverd met een volledige XML bericht gebaseerde, SDK (Software Development Kit). Uiteraard leveren wij support om alle integratievormen, bijvoorbeeld Web Services, FTP of bestandsuitwisseling toe te passen om ook met jouw systemen gegevens uit te wisselen.

Kan TotalMobile gegevens uit meerdere systemen tegelijk halen?

Ja. TotalMobile kan gegevens uitwisselen met zo veel systemen als nodig is. Zowel heen als terug. Eén van de voordelen van deze benadering is dat gegevens uit meerdere systemen tegelijk worden gepresenteerd aan de eindgebruiker. Dit als onderdeel van het naadloze proces waar de medewerker direct toegang krijgt tot de informatie die hij of zij nodig heeft om het werk uit te voeren.

Welke API's hebben jullie?

TotalMobile levert de eigen adapter API. Dit is een SDK ondersteund .NET API, welke wordt gebruikt om integraties te schrijven. Wij leveren ook adapters die worden gebruikt voor Web Services, e-mail, File System, POST en FTP die het mogelijk maken om XML-berichten te sturen en te ontvangen, met minimale ontwikkelingsinspanningen. De TotalMobile-integratie server ondersteunt de toepassing van XSLT-berichten. Als onderdeel van de SDK leveren wij ook een data synchronisatie API, om gegevens te synchroniseren met de verschillende backoffice systemen.

Met welke systemen kunnen jullie integreren?

TotalMobile kan met bijna ieder backoffice systeem integreren. Als je wilt weten of ook jouw systemen met TotalMobile kunnen koppelen, neem dan contact met ons op.

Hoe veilig zijn de gegevens?

Héél veilig. Alle lokale data zijn AES256 versleuteld op een manier dat deze enkel toegankelijk is voor de geselecteerde gebruiker, op het bekende mobiele apparaat, binnen TotalMobile. Alle data is daarnaast AES256 SSL versleuteld tijdens data uitwisseling, door middel van een RSA2048-sleutel. Ook worden gemaakte foto’s niet in de galerij van het toestel bewaard, maar alleen binnen TotalMobile.

Welke apparaten en software ondersteunen jullie met TotalMobile?

TotalMobile werkt op alle Android versies vanaf 2.2, BlackBerry 7, iOS 5 en hoger én vanaf Windows Vista.

Hoe eenvoudig is het om werkzaamheden in te plannen en te roosteren?

Ronduit makkelijk. Als je backoffice systeem niet de mogelijkheid heeft om werk in te roosteren, dan heeft TotalMobile een eenvoudige webbased planomgeving die het mogelijk maakt om te filteren op werktypes en medewerkers, locaties van taken te bekijken en gebruikers met drag-and-drop in te plannen in de agenda.

Wat gebeurt er met informatie die gedurende de dag verandert?

Informatie die gedurende de dag verandert, zoals bezoekinformatie, kan altijd worden geüpdatet. Wij leveren integratie berichten om dit mogelijk te ma
ken en automatisch in te stellen.

Kun je op afstand het apparaat of de gegevens vergrendelen?

TotalMobile beveiligt de eigen informatie dusdanig, dat jij je niet druk hoeft te maken over het beheer van het apparaat. Dit sluit naadloos aan bij het BYOD werken (Bring Your Own Device), waar gebruikers zelf hun apparaat kiezen. TotalMobile heeft de mogelijkheid om informatie op een apparaat uit te laten schakelen door een beheerder, of automatisch nadat een apparaat voor een te lange tijd offline is geweest. Om het apparaat te ‘killen’, zou MDM (Mobile Device Management) software noodzakelijk zijn, maar dit is niet benodigd om de oplossing te gebruiken.